online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Sütés

húsfelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
VAGDALT LIBAMELL ROSTON
Húskolbaszkak rostélyon (mititei)
Stefania vagdalt
Citromos nyelv
Grillezett rokfortos libacomb
Birkagerinc
Rantott-fagyasztott vagdalt
A pulyka felhasznalasa
Mexikói húsos-tal
 
bal also sarok   jobb also sarok

Sütés


Sütés előtt a levágott szeleteket kiveregetjük a húsvágo deszkán (klopfoljuk). A húsvágó deszka alá tegyünk össze­hajtogatott konyharuhát, így a hús verése nem okoz na 939d36j gy zajt.

A deszkára terítsünk akkora nylonlapot, hogy a deszka szélei alá hajthassuk. (A nylont sokkal könnyebben kimossuk, mint a zsíros deszkát.) A kiveregetést erre a célra szolgáló húsverővel vagy a bárd lapjával végezzük. A húsverőt használat előtt mártsuk hideg vízbe, a hús így nem tapad rá a veregetésnél. Egyenletes, nem túl erős ütésekkel verjük a húst. A szeletek a veregetéssel egyenlő vastagságúak legyenek, a hússzeletet ne roncsoljuk szét.

A felszeletelt húsokat nem sózzuk be előre, csak közvetlenül sütés előtt.

A szeletben sütött húsokat közvetlenül fogyasztás előtt süss­ük, ha a megsült húsokat nem azonnal tálaljuk, ízletességük­ből sokat veszítenek.


Találat: 906


Felhasználási feltételek