online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Grillezett karajok

húsfelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Vagdalt vajas borjúérmék
Marhahús vadasan
PARÁZSON SÜLT KUKORICA KORIANDERES-CHILIS FŰSZERVAJJAL
Harcsaszeletek roston
Zöldséges tésztas pulyka
Szalonnas pogacsa citromosan
Birkaborda roston sütve
Napolyi húsgombóc
Pisztrang nyarson sütve
Grillezett zöldparadicsom chilliszósszal
 
bal also sarok   jobb also sarok

Grillezett karajok


A kicsontozott hosszúkarajt úgy szeleteljük fel, hogy minden szeletet,

mint a kitépett füzetlapot, kettényitunk, majd egészen enyhén kiveregetjük, (csak nem botránkozik meg rajta senk 747b15h i sem.) miután a szeleit beirdaltuk. Sózzuk, enyhén borsozzuk, (esetleg ételízesítővel megszórjuk) a belső felét piros arannyal, és egy leheletnyi mustárral vékonyan megkenjük. Erre kerül egy cikk csirkemáj, egy hurkapálcika vastagságú trappista, v. karaván sajt és egy fel virsli (nem valami ócska szójás, lehetőleg juhbeles) de lehet esetleg a virsli helyett marha párizsi is (Pick), azt meg nem annyira rontottak el! Ezt Felgöngyöljük, és hústűvel összetűzzük.


Második variáció:

Liszt, tojás, prézli, beparírozni és forró zsiradékban (lehet olaj, az

egészségesebb, vagy esetleg sertészsír, amitől a hús finomabb és lazább

lesz!) esetleg a prézli helyett lereszelt és kinyomkodott nyers krumpliba hempergetni, ettől egy kicsit borzas és pikáns ízű lesz.

Kirántani.

Ehhez, majonézes krumpli adatik.


Harmadik variáció:

Főleg mikor már unjuk a rántott húst, ekkor jöhet.

A töltött húsokat egy kizsírozott tepsibe, vagy esetleg előre beáztatott római tálba, sorba rakjuk, a burgonyát hasábokra vágva köre szórjuk, alufóliával lefedve, forró sütőbe toljuk és így kb. 35-40 percig, pároljuk majd az alufóliát eltávolítva pirosra, sütjük. Mindkét változathoz jól lehűtött sör dukál. (csak jó sok legyen) Mennyiséget csak azért nem írtam, mert mindenkinek az adagja más és más, de általában egy szelet hús, meg a legjobb étvágyúaknak is elég szokott lenni!


Találat: 1070


Felhasználási feltételek