online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Kelesztés formaban

kenyér

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Szójas rozskenyér
Köményes Graham kenyér
KALÁCS
Néhany ismertebb gluténmentes kenyérpor és lisztkeverék összetétele
KRUMPLIS SAJTOS POGÁCSA
Schär zsemle (tej és tojas nélkül)
GOMBAKRÉMES KIFLI
SÖRPEREC
Kukoricas kenyér
 
bal also sarok   jobb also sarok

Kelesztés formában


A sütőt előmelegítjük 50°C-ra.

A formát kiolajozzuk, megszórjuk szezámmaggal (és napraforgómaggal / tökmaggal), majd vizes kanállal lazán beletesszük a masszát. A tetejét is me 646f59g gszórjuk magokkal, így nem fog beleragadni az alufólia, amivel óvatosan lefedjük.

Betesszük a sütőbe, és addig kelesztjük a középre helyezett rácson a sütőajtóban vagy odabent, amíg a tészta majdnem eléri a fóliát. (Ha elég meleg van a konyhában, a radiátor tetején is keleszthetjük.)

Ekkor a fóliát levesszük, még 5 percig kelesztjük a kenyeret bent a sütőben, majd 200°C-ra állítjuk a hőfokot. A sütő aljára egy lábosban vizet teszünk párologni, de kézzel is be-befröcskölünk néha, hogy a páratartalom magas legyen.15-20 perc múlva csökkentjük kissé a hőmérsékletet, és készre sütjük az illatos kenyeret.

Ha légkeveréses a sütőnk, valamivel rövidebb idő alatt készül el a friss kenyér.


A kész kenyeret csak teljes kihűlés után ajánlatos felszeletelni recés késsel.Találat: 1733