online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Gesztenyés csókok

desszertekfelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Borsodó
Cherry torta
Barackos papucs
Csöves fank
Cukormaz (fondan)
Malnaturmix
FÉNYES CSOKOLÁDÉMÁZ I
Karacsonyi fatörzs
Élesztős piskóta
Pirított, parolt kaposzta
 
bal also sarok   jobb also sarok

Gesztenyés csókok


Hozzávalók: 15 dkg puha vaj, 15 dkg porcukor, 2 tojás, 6 dkg liszt, 1 narancs, 2 cs. gesztenyemassza.

A puha vajat kézi robotgéppel habosra keverjük a porcukorr 747j94h al, majd egyenként belepottyantjuk a tojásokat, és alaposan eldolgozzuk őket. Belereszeljük a megmosott, megtörölt narancs héját, és a robotgép segítségével a vajas alapba belekeverjük a felengedett, darabokra tördelt gesztenyemasszát is. Miután az egészet összehabosítottuk, fakanállal belevegyítjük a lisztet. Sütőpapírral kibélelünk 2-3 tepsit, a sütőt 180 fokra bemelegítjük. A masszát habzsákba töltjük és 2 cm-re egymástól kis csillagokat nyomunk. 10-15 percig sütjük. Csak egy kis színt kell kapnia!!!!

Megjegyzés: eddig ha robotgéppel készítettem, sütés közben a kis csillagok mindig lelapultak! Ha viszont simán villával kevertem ki a hozzávalókat, nem lapultak le, sütés közben is szépen megtartotta a formáját a süti! És ami a legfontosabb, hogy a gesztenyemasszát felhasználás előtt csak kb. 30 perccel vegyük ki a mélyhűtőből! Éppen csak annyira olvadjon fel, hogy villával össze tudjuk törni, nem baj, ha kemény!

Szóval, ha valaki azt szeretné, hogy ne csak finom, hanem mutatós is legyen ez a gesztenyés finomság, akkor ne robotgéppel készítse!


Találat: 1079


Felhasználási feltételek