online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Gyümölcssalata 2

saláták

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Avokadósalata (Brazília)
Kaposztasalata dióval, mazsolaval (Egyiptom)
Ambassador salata - Iran
Salataöntet
Ecetes tojas
Fokhagymas sült padlizsansalata (görög recept)
Ribiszkés fejessalata
Kefires vegyes salata
Főtthúsos krumplisalata
 
bal also sarok   jobb also sarok

Gyümölcssaláta 2.

1. Két kivit (ha több, az sem baj) meghámozol, és nagyobbacska kockákra vágsz.

2. Két kisebb narancsot (vagy egy nagyobbat) gerezdekre szedsz, és ezt is felkockázod. 3. Két k 323f57d özepes almát meghámozol (nem fontos, ha az alma héja hibátlan) és szintén felkockázod - majd a felkockázott darabokat egy külön tálba teszed és meglocsolod egy citrom levével.

4. Két banánt felkarikázol, és a citromos almához kevered - így ezek a gyümölcsök nem fognak megbarnulni.5. A banános-almás keverékhez öntöd az előzőleg feldarabolt gyümölcsöket, s lazán összeforgatod őket.

6. Egy kisebb doboz mandarinkonzervet és darabolt ananászkonzervet (a levükkel együtt) a gyümölcsökre öntesz, és ismét lazán átkevered őket. Pár órát együtt érleled őket - és fogyasztható. Se tejföl, se cukor nincs benne. S már lehet light konzerveket is kapni. Mandarinból mindenképp a konzervet használd, már csak a leve miatt is.


Találat: 1097