online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Szűzérmék varganyamartassal

húsfelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Sertéskaraj egybesütve, gombasan
Egybesült csirke, diétasan
Pulykamell rolad
FLEKKEN PARÁZSON
BOSTONI PULYKAMELL
Gesztenyés gombas pulykatekercs
Napolyi húsgombóc
Amerikai vagdalt hús
Krumplis-rizses fasírt
 
bal also sarok   jobb also sarok

Szűzérmék vargányamártással


Személyenként 25 dkg-ot vásároljunk a sertés legnemesebb részének számító szűzérméből. Mindig alaposan hártyázzuk le, és hosszanti irányára mer 242j94c őlegesen szeleteljük, hogy a rostozat szálkásságát megszüntessük.

A vargánya az erdő egyik legnagyobb kincse, "húzós" ára van, viszont nagyon kevés (10 fős társaságnak összesen 25 dkg) szükséges belőle, mert markáns íze, illata, aromája csekély mennyiségben is jól kiérződik.

Mint a grillpartikon mindig, ehhez is friss zöldségeket kínáljunk, szabad választást biztosítva vendégeinknek. Az ízesítőszereket helyezzük a nyersanyagok mellé, hogy mindenki a saját szájíze szerint komponálhassa meg a salátáját. A dresszingek mellé tegyünk oda balzsamecetet, fokhagymás ecetet, tökmagolajat, olivaolajat. Ügyeljünk arra, hogy ezekből csupán néhány csöppet használjunk és két-három félénél, ne alkalmazzunk többet, mert akkor már nem "hallhatók ki" az ízek.


Találat: 1006


Felhasználási feltételek