online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Radiókrémes

desszertek

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Cherry torta
Dobos krém-torta
SZEGFŰSZEGES MÉZFAGYLALT
Kelt csöröge barackízzel
Almafank 3
Sós stangli
FAHÉJTORTA
HAMIS FRANCIAKRÉMES
Piskótatekercses túrótorta recept, avagy túrós charlotte
Karamellkrém ostyatöltéshez
 
bal also sarok   jobb also sarok

Rádiókrémes

Tészta: 25 dkg lisztet, 5 dkg cukrot, 5 dkg zsírt, 1 db tojást, 1 evőkanál kakaót, 1 dkg szalalkálit és pici tejet összegyúrunk, és 2 lapot sütünk belől 222e42c e.

Piskóta: Ha tortamagasságú süteményt akarsz, akkor kb. 6 tojásból kell piskótát készíteni.

Krém 1: 2 dl tejet 2 kanál liszttel keményre főzünk.

Krém 2: 20 dkg vajat, 20 dkg porcukorral habosra keverünk.

Ha a krém 1 kihűlt (mi általában kevergetni szoktuk kihűlésig, hogy ne csomósodjon be), akkor a krém 2-höz adjuk.Behúzás: 3 kanál vizet, 3 kanál kakaót, 3 kanál cukrot és 5 dkg vajat felfőzünk, majd a sütemény tetejére kenjük.

A sütemény összeállítása: 1 barna lapot megkenünk a 2 krém keverékével, majd rátesszük a piskótát, azt is megkenjük a krémek keverékével, majd arra tesszük rá a 2. barna lapot, és a végén ezt kell megkenni a csokoládéval.

Ha készen van a sütemény jobb, ha szobahőmérsékleten pár órát szikkadni hagyjuk, különben szétcsúsznak a lapok a szeletelésnél.


Találat: 1111Felhasználási feltételek