online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Krumplis csirke (bulgar)

receptek

Fájl küldése e-mailegyéb tételek

 
Texasi vagdalt
VEGYESTÁL CURRYS-MANDARINOS SZÓSSZAL
Túrós tepertős pogacsa
Morzsas zöldbab
Gyümölcs parazson
Sertéscsülök hentes módra
Mourgh (afganisztani)
Fólias burgonya
Húspastétom (kirandulasra alkalmas)
Gombas hagymaleves
 
 

Krumplis csirke (bulgár)

Hozzávalók: 70 dkg csirkemell, comb vagy szárnytö, 1 hagyma, 1 sárgarépa, 1 zeller, 1 édes paprika, 1 ek paprikapor, 1 ek só, 5 151f57b krumpli, 20 dkg paradicsomszósz, 2 ek vágott petrezselyemzöld, 5 dl víz, 3 ek olaj.

A csirkét vágja nagy kockákra tegye serpenyöbe vagy lábasba, sózza meg, süsse olajon, erös közepes hön, idönként megkeverve míg kifehéredik. Közben a hagymát és répát hámozza meg, vágja finomra. Tegye a húsra, keverje össze, süsse 3 percig. Szeletelje a zellert és paprikát, keverje hozzá, süsse 5 percig. Szórja meg a paprikaporral, keverje össze. Töltse rá a felmelegített vizet, fedje és fözze kb. 10 percig, míg a csirke megpuhul. Közben hámozza meg a krumplit, vágja kockákra, tegye a csirkéhez, fözze 15 percig. Adja hozzá a paradicsomszószt, fözze 5 percig. Szórja meg a petrezselyemzölddel. A höt kikapcsolva hagyja állni 10 percig, utána tálalja.

Megjegyzés: disznó- vagy marhahússal is fözhetö; ezeket a víz rátöltése után kb. 30 percig kell föznie hogy megpuhuljanak.


Találat: 589