online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  
felso sarok kategória jobb felso sarok
 

Biológia állatok Fizikai Földrajz Kémia Matematika Növénytan Számítógépes
Filozófia
Gazdaság
Gyógyszer
Irodalom
Menedzsment
Receptek
Vegyes

 
bal also sarok   jobb also sarok
felso sarok   jobb felso sarok
 
 
bal also sarok   jobb also sarok

A WORD eszközei II

számítógépes

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
A programok felépítése, az utasítasok típusai
Outpot perifériak
Az Excel adatkezelése
Cisco VoIP termékek
A programozasi technikak és jellemzőik
A szamok kódolasa
Programozható vezérlők hardverfelépítése
A Debian GNU/Linux operaciós rendszer konfiguralasa
Egyenaramú halózatok
A WORD eszközei II
 
bal also sarok   jobb also sarok

A WORD eszközei II.


Nyomtatás:

Nyomtatási lehetőségek:

A nyomtató kiválasztása

A teljes dokumentum vagy annak részeinek nyomtatása

Készíthetünk vázlatos nyomtatást

Kinyomtathatjuk a kísérő információkat

Beállíthatjuk a nyomtatási paramétereket( pl. példányszám)

Nyomtathatunk fájlba is

Mit jelent a WYSIWYG a Word-ben? What you see is what you get. Vagyis: amit látsz, azt kapod. Ennek értelmében a kinyomtatott dokumentum megegyezik a képernyőn láthatóval. Itt néhány tényező befolyásolja az egyezést. Ha nem olyan betűtípust használunk a képernyőn, amit a nyomtató ismer. Ilyenkor A Windows választ helyette egy hozzá hasonló betűtípust.


Borítékok és címkékA Word-el könnyen készíthetünk borítékokat és címkéket is. Kiválaszthatjuk a boríték (címke) méretét szabvány vagy akár egyéni méretben is. Szerkeszthetjük a címzettet és a feladót. A borítékokat egyénivé tehetjük, ha ábrákat és szövegeket is nyomtatunk rájuk. A címkék nyomtatásánál a címet kinyomtathatjuk egy címkére vagy akár egy címkékből álló teljes oldalra is.


Körlevelek

A körlevél eszköz segítségével készíthetünk formaleveleket, nyomtathatunk borítékokat és címkéket, készíthetünk katalógusokat, termékadat-lapokat vagy akár címjegyzéket is.

A körlevél két fő részből áll. Az egyik a törzsdokumentum, amely nem más, mint egy DOC állomány. A másik az adatforrás. A Word XP verzióban a adatokat már nem DOC formátumú táblázatban, hanem MDB adatbázisban tárolják. A körlevelet legegyszerűbben a varázsló segítségével készíthetjük el. Az első lépésben célszerű az adatforrást kezelni. Vagy új adatbázist vagy már meglévő adatforrást használhatunk fel. A következő lépés a törzsdokumentum készítése. Ebben már felhasználhatjuk az adatforrásban meglévő adatmezőket a szerkesztés során. Az utolsó lépés a törzsdokumentum és az adatforrás egyesítése. Ezt elvégezhetjük nyomtatóra vagy egy fájlba is. Az egyesítés során szűrési feltételeket is megfogalmazhatunk. Megadhatjuk, hogy hányadik mezőtől hányadikig akarjuk az egyesítést. Lehetőségünk van a mezőkre való logikai feltétel megadására is a VAGY illetve ÉS logikai műveletek alkalmazásával.

A Word mezők alkalmazásával függvényeket is használhatunk.(pl. IF)


Találat: 1465Felhasználási feltételek