online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  
felso sarok kategória jobb felso sarok
 

Biológia állatok Fizikai Földrajz Kémia Matematika Növénytan Számítógépes
Filozófia
Gazdaság
Gyógyszer
Irodalom
Menedzsment
Receptek
Vegyes

 
bal also sarok   jobb also sarok
felso sarok   jobb felso sarok
 
 
bal also sarok   jobb also sarok

Példak CTI technológia alkalmazasara

számítógépes

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Prezentaciós eszközök
VoIP technológia
Adatbazis létrehozasa - Access
Tömörítés, hibadetektalas és javítas
Az operaciós rendszer
Objektumok atméretezése, tükrözése
Matav rendszertechnika
Hattértarak, tömegtarolók
Input perifériak
VOIP-MEGOLDÁSOK ALKALMAZÁSAI
 
bal also sarok   jobb also sarok

Példák CTI technológia alkalmazására


Otthoni felhasználás


CTI technológia nélkül

Tévénézés közben eszébe ötlik, hogy fel kell hívnia egyik külföldi kollégáját, aki éppen külföldön van és hamarosan tovább utazik. Ezért meg kell keresni a telefonkönyvben a külföldi hotel telefonszámát, és az ország hívószámát. Majd fel kell hívni a számot /többnyire csak másodikra sikerül a hossz miatt/. Mire vége a hívásnak, a filmnek lassan vége..


CTI technológiával

A film alatti egyik reklámblo 252c24c kkban a TV távirányítóval megjeleníti a személyes könyvtárát a TV képernyöjén kép-a- képben funkcióval, majd kiválasztja a kolléga telefonszámát.

A TV képernyöjén ekkor megjelennek azok a telefonszámok, melyeken keresztül a kollégát el lehet érni /többek között a hotel száma is/. Kiválasztja a hotel számát az adatok közül és hívást kér. A hívás automatikusan felépül. A TV ekkor átalakul telefonná, és a hangszórókon keresztül lefolytatható a társalgás, anélkül, hogy telefont a kézbe vennénk, illetve felkelnénk a fotelböl. A hívás költsége, és a hívott szám, automatikusan rögzítésre kerül az otthoni adatbázisban.


Távmunka, bedolgozás


CTI technológia nélkül:

A távmunka sok kompromisszumot jelent. A rengeteg telefon gyorsan megtölti a munkahelyi hangposta fiókot. Nem jó ötlet az otthoni telefonszámra irányítani az összes hívást.


CTI technológiával:

Nincs szükség kompromisszumokra. Az otthoni számítógép közvetlen kapcsolatban áll a munkahelyi LAN-al, miáltal nyomon követhetöek a munkahelyi telefonra beérkezö hívások. Ha fontos hívás fut be, a számítógép jelzi a hívó számát, ezután csak azt kell eldönteni, hogy a hívás az othoni készülékre legyen átirányítva, vagy pedig a munkahelyi hangposta fiók vegye át a hívást. Ha az otthoni telefon éppen foglalt, akkor Internet telefon segítségével fogadható a hívás. Ilyen megoldással a Call Center-ben dolgozó agent-ek akár otthonról is tudják végezni a munkájukat.


Munkahelyen


CTI technológia nélkül:

A hangposta fiókba sokszor érkeznek olyan hívások, melyeket más munkatársak le tudtak volna kezelni. A hívások nagy része hangpostába ütközik, és ez elvesztegetett idöt, újrahívásokat, sok bosszúságot eredményez.


CTI technológiával:

A munkahelyi személyi számítógép átalakul személyi titkárnövé. A hívás összes lényeges információja megjelenik a képernyön /a hívó telefonszáma, a telefonszámhoz tartozó egyéb információk az adatbázisból/. A hívások fogadása letiltható, illetve automatikusan továbbíthatóak a tárgyalásra alkalmas személyek felé. Ha a hívott fél foglalt, illetve nem elérhetö, a számítógép képes a folyamatos újrahívásra a háttérben. Amikor felépült a kapcsolat a hívottal, ezt tudatja a képernyön keresztül.


Iskolai alkalmazás


CTI technológia nélkül:

Az egész iskolában összesen 3-4 telefonvonal található, melyeket kizárólag a tanári szobából, illetve a gazdasági és az igazgatói irodából lehet elérni. A telefonálás az iskolában szigorú ellenörzés alatt áll, a tanulók csak komoly indokkal használhatják a telefonokat. A telefonokat elsösorban azért nem teszik nyilvánossá, mert nem tudnák ellenörizni a telefonhasználatot és nem bíznak eléggé a diákokban.Az iskolákon belüli kutatások, fejlesztések, egyéb projektek azonban sok esetben igényelnék a telefon használatot.

CTI technológiával:

Az iskola Internet telefon gateway-el rendelkezik, és a könyvtárban, termekben lévö számítógépek rendelkeznek hangkártyával, fülhallgatós mikrofonnal, valamint ezeket vezérlö szoftverekkel. A tanulók képesek ezekkel az eszközökkel nem csak egymást, hanem más iskolák tanulóit is elérni. A hívásokat természetesen adatbázis alapján szoftveresen engedélyezni, illetve korlátozni lehet.


Értekezlet, konferencia


CTI technológia nélkül:

Komoly problémát jelent, hogyan várjunk egy igen fontos hívást, miközben egy ugyanolyan fontos megbeszélés közepén vagyunk.

Ha nincs személyi titkárnönk, és nem lehet felvenni minden hívást a megbeszélés alatt, akkor legjobb ötletnek az tünik, hogy hangpostába küldünk minden hívást. A hangposta meghallgatásához pedig, gyakran kell kimennünk a teremböl, a szokásos bocsánatkérö szövegeket mondogatva.


CTI technológiával:

A személyi titkárnö funkciókat átveszi az irodai számítógép. Minden egyes befutó hívást megvizsgál, és eldönti róla, hogy milyen fontosságú. Ahelyett, hogy automatikusan hangpostába rakná a hívót, azt mondja, hogy megpróbál megkeresni és kapcsolni. Ezután rövid szöveges üzenetet küld a személyhívóra/mobil telefonra mely tartalmazza a hívó számát, és azt, hogy a hívó jelenleg tartásban van. A visszaküldött válaszüzenet alapján a hívót kapcsolja, átirányítja egy általunk megadott másik számra, illetve közli vele, hogy nem tud kapcsolni, majd hangpostába rakja a hívót. A megbeszélés többi résztvevöje nem is sejti, hogy közben a számítógéppel folytattunk társalgást.


Találat: 1312Felhasználási feltételek