online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

A KÉRDÉSEK

fizikaifelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Magneses jelenségek
FIZIKAI. KOLLOKVIUMI TÉTELEK
Az SI-mértékrendszer
A jégkorszakok kialakulasanak feltételei
HIÁNYZÓ SZIMMETRIÁK AZ ELEKTRODINAMIKÁBAN
A TERMÉSZETTUDOMÁNY ORFFYREUS KORÁBAN
TÖBBLETENERGIA POLARIZÁLT DIELEKTRIKUMOKBAN
TESLA, A FELTALÁLÓ
P. CURIE FELFEDEZÉSE
 
bal also sarok   jobb also sarok

A KÉRDÉSEK


E1 kell gondolkodni azon, hogy mi az, ami életminőségünket, jövőnket a legnagyobb mértékben befolyásolja. A legfontosabb kérdések a következők:


l. Vajon választott képviselőink (bármely o 818f54i rszág bármely szintjén) tisztában vannak-e a technika, a természet által lehetővé tett, az élővilágban már régóta használt lehetőségekkel?2. Vajon miért nem távolíthatók el azok az akadémikus, tudomá­nyos "vezetők", akik hibát hibára halmoznak, akik fontos jelen­ségek, hatások kutatását tiltják?


3. Miért nem küldtek el, miért nem büntettek meg, miért nem vál­tottak le teljes tehetségtelenség és károkozás miatt ilyen embere­ket? Ha egy orvos, egy ügyvéd műhiba miatt felelősségre von­ható, a tudomány "vezetői" miért nem? Vagy ott soha nem tör­tént nagy kárt okozó hiba? Esetleg ilyen hiba nem hozható nyil­vánosságra?


4. Vajon a jelenlegi tudományirányítás az elképzelhető legjobb rendszer? Nyilvános és átlátható? Kik döntenek az életünkről, gyermekeink jövőjéről, a bolygónk sorsáról? Kik döntenek, mi­lyen szempontok alapján a tőlünk beszedett adó felhasználásá­ról? Vajon hová fordulhatunk kérdéseinkkel, panaszainkkal? Ki figyel ránk egyáltalán?


Találat: 1440


Felhasználási feltételek