online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  
felso sarok kategória jobb felso sarok
 

Biológia állatok Fizikai Földrajz Kémia Matematika Növénytan Számítógépes
Filozófia
Gazdaság
Gyógyszer
Irodalom
Menedzsment
Receptek
Vegyes

 
bal also sarok   jobb also sarok
felso sarok   jobb felso sarok
 
 
bal also sarok   jobb also sarok

A KÉRDÉSEK

fizikai

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Magneses jelenségek
FIZIKAI. KOLLOKVIUMI TÉTELEK
Az SI-mértékrendszer
A jégkorszakok kialakulasanak feltételei
HIÁNYZÓ SZIMMETRIÁK AZ ELEKTRODINAMIKÁBAN
A TERMÉSZETTUDOMÁNY ORFFYREUS KORÁBAN
TÖBBLETENERGIA POLARIZÁLT DIELEKTRIKUMOKBAN
TESLA, A FELTALÁLÓ
P. CURIE FELFEDEZÉSE
 
bal also sarok   jobb also sarok

A KÉRDÉSEK


E1 kell gondolkodni azon, hogy mi az, ami életminőségünket, jövőnket a legnagyobb mértékben befolyásolja. A legfontosabb kérdések a következők:


l. Vajon választott képviselőink (bármely o 818f54i rszág bármely szintjén) tisztában vannak-e a technika, a természet által lehetővé tett, az élővilágban már régóta használt lehetőségekkel?2. Vajon miért nem távolíthatók el azok az akadémikus, tudomá­nyos "vezetők", akik hibát hibára halmoznak, akik fontos jelen­ségek, hatások kutatását tiltják?


3. Miért nem küldtek el, miért nem büntettek meg, miért nem vál­tottak le teljes tehetségtelenség és károkozás miatt ilyen embere­ket? Ha egy orvos, egy ügyvéd műhiba miatt felelősségre von­ható, a tudomány "vezetői" miért nem? Vagy ott soha nem tör­tént nagy kárt okozó hiba? Esetleg ilyen hiba nem hozható nyil­vánosságra?
4. Vajon a jelenlegi tudományirányítás az elképzelhető legjobb rendszer? Nyilvános és átlátható? Kik döntenek az életünkről, gyermekeink jövőjéről, a bolygónk sorsáról? Kik döntenek, mi­lyen szempontok alapján a tőlünk beszedett adó felhasználásá­ról? Vajon hová fordulhatunk kérdéseinkkel, panaszainkkal? Ki figyel ránk egyáltalán?


Találat: 1319