online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Omega- 3 zsírsavak

gyógyszerFájl küldése e-mailegyéb tételek

 
A CUKORBETEGSÉG SZEMÉSZETI SZÖVŐDMÉNYEI: A DIABÉTESZES RETINOPÁTIA
Betegség és ri tua lé
Penicillin
A rostokról és a cukorbetegségről az aloe vera termékek tükrében
Rheumatoid arthritis ( Polyarthritis chronica progressiva )
A fürösztés és az ahhoz kapcsolódó kiegészítö gondozasi müveletek
Party drogok
Idegrendszer, Endokrin szervek és Érzékszervek
 
 

Omega- 3 zsírsavak


Ezen a héten vizsgáljuk meg a magas vérnyomást és a koleszterint, és hogy mi mondanivalója van számunkra a jelen kutatásoknak, az ezen rizikófaktorokkal foglalkozó táplálkozási módszerekről.

A magas vérkoleszterin szint a szívérrendszeri betegségek egyik nagy rizikófaktora, és az USA lakosságának saj 444i89e nos több, mint 51% -ának vérkoleszterin szintje az ideálisan egészséges felett van. A jó hír az, hogy kiterjedt klinikai kutatások alapján a hidegvízi halakban talált Omega-3 zsírsav nagyon előnyös lehet egészségünkre nézve. A tudósok sokáig találgatták, hogy egyes kultúrákban, mint például az eszkimóknál, vagy a japánoknál miért sokkal alacsonyabb a szív és más megbetegedések száma, beleértve a cukorbetegséget, a magas vérnyomást, és a rák több nyugati országban gyakori fajtáját. Kutatásuk azt az eredményt hozta, hogy a legnagyobb különbség a telítetlen Omega-3 zsírsav fogyasztásban rejlik, amely a mély, hideg vízi halakban és más tengeri állatokban található.

A Forever Living Products Arctic Sea Super Omega-3 kapszulái ezen Omega-3-as zsírsavak jó minőségű forrását kínálja, amely olívaolajjal az olajsav gazdag forrásával van keverve. Az olívaolaj Omega-9 telítetlen zsírsava koleszterol csökkentő hatása miatt a görögök, az olaszok és a környező országok lakói esetében következetesen alacsonyabb a koleszterin szint és a szívérrendszeri megbetegedések száma.

Orvosi, táplálkozási és biokémiai kutatások bebizonyították, hogy amikor Omega-3-as és Omega-9-es zsírsavakat rendszeresen fogyasztunk a telített zsírok helyett, a szívbetegségekkel kapcsolatos vérzsír csökkenés jelentkezik.Az Omega-3 zsírsavak a hidegvízi halakban talált többszörösen telítetlen zsírsavak. A két legfontosabb talán az EPA és a DHA. Kutatások azt mutatják, hogy ezek az Omega-3-as zsírsavak legalább ötféle úton védhetnek meg a szívbetegségektől:

A totális koleszterin szint csökkentése által.

A koleszterin nagy sűrűségű lipoprotein vagy (HDL) aránnyá fejlesztése által, amely megvéd az érfalakon keletkező koleszterin lerakódástól.

A trigliceridek, a vérzsírok egy másik, szívbetegségekért felelős csoportjának szintcsökkentése által.

A véralvadásnál fontos sejtek, a trombociták létrehozása által, amelyek kevésbé ragadósak, így megakadályozzák a besűrűsödést, amely szívrohamhoz és szélütéshez vezethetnek.

Vörös vérsejtek létrehozása által, amelyek kevésbé merevek és hajlékonyabbak, így a vérsejtek könnyebben áramolhatnak a véráramban.

Egyre bizonyosabbá válik, hogy az Omega-3-as zsírsavak nemcsak az emberi szívbetegségek kialakulásának rizikóját csökkentik, de emellett némi védelmet jelentenek a migrénes fejfájás, a magas vérnyomás, a szélütés, a reumaszerű csontritkulás, az asztma, a rák, és más rendellenességek ellen.

Konzervatív egészségügyi magazinok, mint például a National Institute of Health, az American Medical Association és az American Heart Association elismerték az Omega-3-as zsírsavak értékét, és hogy rendszeres használatuk kedvezően csökkentheti a vérkoleszterin és a triglicerid szintet, ezáltal téve az Arctic Sea Super Omega-3-at szívbarát táplálkozási életmódunk részévé.


Találat: 1491