online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Életmódvaltas II

gyógyszerFájl küldése e-mail
egyéb tételek

 
KOKA-SZÁRMAZÉKOK
A rostokról és a cukorbetegségről az aloe vera termékek tükrében
Börcsomósodaskór
A JOGI SZABÁLYOZÁSSAL KAPCSOLATOS MEGÁLLAPÍTÁSOK
Party drogok
Bechterew kór ( Spondilytis ankylopoetika )
Idegrendszer, Endokrin szervek és Érzékszervek
 
 

Életmódváltás II.A rend és a harmónia megteremtése az emberi test tisztítása, a lélek felszabadítása nélkül nem mehet végbe. Ahogyan a lakásunkat lomtalanítottuk, úgy ezek a lépések sem kerülhetök ki, folytassuk tehát szokásaink átalakítását a feng shui segítségével.

Soha ne hagyjunk magunk mögött befejezetlen dolgokat! Az emberek szívesen halogatják teendöiket. A halogatás lelki teher, hiszen tudatunk mélyén nyughatatlanul mocorog. Ha pedig nem tudjuk betartani az ígéreteinket, akkor az 333f56d ért van nyomasztó érzésünk, lelkiismeretünk nem hagy nyugodni. Lehetöleg csak olyat ígérjünk, amit könnyedén, jó szívvel tudunk teljesíteni. Tehát egyszerü a megoldás: kössük el az elvarratlan szálakat! Felszínesség helyett elmélyült alapossággal végezzünk mindent!

7. Válaszolj a levelekre! Remélem, mindenki elött nyilvánvaló, hogy ez a mondat többet jelent, mint amit konkrétan megfogalmaz. Valójában azt szeretné kifejezni, hogy minden feladatunkat idöben végezzük el, és ne hagyjuk várakozni a hozzánk fordulókat Sok pozitív energiát jelent, ha eszerint élünk.

8. A nyugodt alváshoz nyugodt elme kell. Ha nagyon sok a tennivalónk, zsúfolt, hajszolt az életünk, nagyon nehéz kikapcsolódni és megpihenni. Pedig minél elfoglaltabb valaki, annál fontosabb számára a teljes nyugalom. Nagyon fontos, hogy az alvás igazán pihentetö legyen, a megújulás, a felfrissülés idöszaka. Testünk és lelkünk gondjait kapcsoljuk ki, és csak a pihenés legyen a cél.

9. Tegyük tisztába az emberi kapcsolatainkat! Biztosan mindenkinek ismerös az a szituáció, amikor a legváratlanabb helyzetben összetalálkozik valakivel, akinek láttán kellemetlen érzése támad. Persze nem csak harmonikus kapcsolatok léteznek, ezeknek pedig maguktól érthetödö velejárói az összetüzések, az ellenérdekek. A hangsúly: ha nem szimpatizálunk valakivel, bátran vállaljuk fel. Még az is lehet, hogy egyszer hálás lesz a véleményünkért, mert felnyitotta a szemét, és segített neki. A meg nem oldott helyzetek, a kínos emberi kapcsolatok gyengítik energiamezöinket.

10. Legyünk naprakészek! Amint utolérjük magunkat, és minden dolgunkat naprakészen tudjuk tartani, a jelenben kezdünk el élni. Nem forgácsolódnak szét az eröink, nem vesztegeljük el fölösleges dolgokra az idönket.Az életmódváltás egyik legfontosabb momentuma az étkezési szokások átalakítása. Az európai orvosok megállapítják, elöírják az ember korához, magasságához illö ideális testsúlyát. A kínaiak ennél sokkal toleránsabbak, mert azt mondják, az az ideális súly, amelyben az ember egészségesen és kiegyensúlyozottan él, és amit minden külsö beavatkozás nélkül folyamatosan tartani tud. Ha viszot csak néhány felesleges kiló van rajtunk, azon egy diéta és étkezés nélküli program is segít.
1. Teremtsünk magunknak reggeli fényözönt! Ha nyár van és veröfény, tárjuk ki az ablakot. Most, hogy egyre sötétebbek a reggelek, kapcsoljuk fel az összes lámpát, és érezni fogjuk, hogy azonnal felgyorsul az energia, sokkal hamarabb kiszakadunk az alvás utáni lassú állapotból, mint fények nélkül.

2. Mozgás a nap minden pillanatában. Rövid mozdulatsorok, apró láb- és kézmozdulatok, fejkörzések bárhol és bármikor elvégezhetöek. Bármilyen rövid ideig is tart a mozgás, zsírégetö hatása nem vitatható. Az apró mozdulatok csökkentik a stresszt, felgyorsul az anyagcsere, a test könnyebben emészt.

3. Naponta két-három liter vizet kell meginnunk. A víz jótékony hatása már régóta ismert: megtölt a gyomrot, csökkenti az étvágyat, elösegíti a zsír lebomlását.

4. Fontos az étkezés idöpontjának helyes megválasztása. A korai evés sokkal szerencsésebb, mint a késöi. Kora délutántól csak vizet, üres teát fogyasszunk.

5. A mohóság az étkezésben különösen megbosszulja magát. A legideálisabb esetben 5-6 alkalomra kell elosztanunk az egy napra szánt étkezési mennyiséget.

6. Sokan esznek szórakozásból. A feszültségeket, az izgalmi állapotot sokan evésbe fojtják. Ennek csak hízás lehet a vége, ahelyett, hogy meditálnának, relaxálnának.

7. A hajnali sport rendkívül jó hatású. Reggelente ugyanis az izomzat szénhidrát szénhidrátszintre alacsony. Tehát ha üres gyomorral sportol valaki, az izomzat csak a zsírszövetböl veheti el az erötartalékait.


Az étkezést az európaiak legföképpen eröfenntartó eszköznek tartják, és úgy tekintik, mint biológiai szükségletet. A kínaiak viszont tisztában vannak azzal, hogy nincs jobb gyógyszer a természetes alapanyagoknál.

Találat: 1546