online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Aloe Vera italok a szervezet taplalasara és tisztítasara

gyógyszerFájl küldése e-mail
egyéb tételek

 
Cyakorlati útmutató a betegségek feldolgozasahoz
A CUKORBETEGSÉG SZEMÉSZETI SZÖVŐDMÉNYEI: A DIABÉTESZES RETINOPÁTIA
GYÓGYSZEREINK ÉS A SZIMMETRIA
Rheumatoid arthritis ( Polyarthritis chronica progressiva )
Színterapia és illóolajok
A fürösztés és az ahhoz kapcsolódó kiegészítö gondozasi müveletek
Börcsomósodaskór
Bechterew kór ( Spondilytis ankylopoetika )
Omega- 3 zsírsavak
 
 

Aloe Vera italok a szervezet táplálására és tisztításáraHelytelen táplálkozási szokásaink következtében étkezésröl étkezésre rendkívül sok méreganyagot (tartósítószerek, permetszerek, íz-, szín- és állagjavító szerek) juttatunk a szervezetünkbe, mely károsító anyagok rövid és hosszú távon káros hatásokat fejtenek ki. Az anyagcsere folyamatok nem megfelel 737b16h ö müködése következtében felesleges salakanyagok halmozódnak fel, mely folyamat szintén a szervezet egyensúlyának felborulásához vezethet.

Helytelen táplálkozási szokásaink mellett nagy gondot jelent a hiányos táplálkozás is, az az állapot, amikor a szervezet a táplálkozás során nem kapja meg az egészséges müködéshez szükséges tápanyagokat. (A mütrágyázott, kizsigerelt talajban felnövö növények sem tartalmaznak annyi hasznos tápanyagot, mint 20 vagy 40 évvel ezelött.)

Az Aloe Vera italok mind a helytelen, mind a hiányos táplálkozás következményeit enyhíthetik, illetve korrigálhatják. Méregtelenítö hatása révén segíti a salakanyagok távozását, javítja a tápanyagok felszívódását, szabályozza a táplálék áthaladási idejét, tápanyagaival vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat pótol, nélkülözhetetlen tápanyagokat juttat a szervezetbe, mindezek révén segíti a szervezet megbomlott egyensúlyának a helyreállítását.

ALOE VERA GÉL1 liter 96,2 %-ban tiszta Aloe Verát tartalmaz.

Az FLP alapterméke, mely tisztán, eredeti állapotában bocsátja rendelkezésünkre az Aloe Vera csodálatos nedvét úgy, ahogy az évszázadok óta segít az egészség megörzésében, az egészségügyi problémák megelözésében, enyhítésében.

Méregtelenít, természetes tápanyagai révén javít a szervezet hiányállapotán, szabályozza az immunrendszert, normalizálja az emésztési folyamat müködését, segít helyreállítani a kisiklott anyagcsere folyamatokat, javítja a keringést, vagyis aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét.

Adagolás: egészség megörzés céljából napi 0,3-0,5 dl. Egészségügyi problémák esetén napi 1 dl ajánlott. Heveny problémák esetén akár több is, 1,5-2,0 dl, amíg a probléma fennáll - túladagolni nem lehet és nincs mellékhatása.

Összetétel: 96,2%-os Aloe Vera gél, stabilizátor (szorbit), étkezési savak (citromsav, aszkorbinsav), tartósítószer (Na-benzoát - az íz és a frissesség fokozására), enzim (papain), sürítö anyag (xantán gumi) és antioxidáns (tokopherol)


ALOE BERRY NEKTÁR1 liter kb. 90 %-ban tiszta Aloe-t tartalmaz.Ez a kellemes ízü Aloe ital tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, melyek az Aloe Gél jellemzöi, kiegészítve áfonya és alma ízesítéssel. Ismert az áfonyalé magas C-vitamin tartalma, és általánosan használatos a húgyutak megtisztítására. Az almalé nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint és A-vitamint, valamint káliumot.

Különösen ajánlott a vizeletkiválasztó rendszer müködési problémáival küszködök számára, valamint influenzás, fertözéses idöszakban, gyenge fizikai állapotban lévök számára. Ellátja mindazokat a funkciókat, amelyeket az Aloe Vera gél, bejuttatja a létfontosságú tápanyagokat, segíti az immunrendszert, a betegségekkel szembeni ellenálló képesség megörzését.

Gyermekek is szívesen fogyasztják.

Cukorbetegek részére a gyümölcstartalom miatt, gyomorpanaszok esetén az áfonya savelválasztást fokozó hatása miatt fogyasztása nem ajánlott.

Adagolás: Lásd: Aloe Vera gél.

Összetétele: nyers Aloe Vera zselé, gyümölcscukor, szorbit, természetes áfonya- és almalé-sürítmény, aszkorbinsav (antioxidáns), citromsav, káliumszorbát, nátriumbenzoát (az íz és frissesség fokozására), papain (papaja-kivonat), xantán-mézga, tokoferol.

ALOE BITS N' PEACHES1 liter kb. 90 %-ban tiszta Aloe-t tartalmaz.

Legújabb Aloe termékünk, mely biztosítja az Aloe Vera géI összes jótékony hatását. Őszibarack és aloé darabkák hozzáadásával kellemes ízü, frissítö, tápláló itallal biztosítjuk szervezetünk számára a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat.

Rendkívül kellemes ízü ital, gyermekek is kedvelik.

Cukorbetegek részére nem ajánlott.

Adagolás: ld. Aloe Vera gél.

Összetétel: nyers Aloe Vera gél (gyümölcsvelö darabokkal), gyümölcscukor, természetes öszibarack kivonat, citromsav, természetes öszibarack sürítmény, káliumszorbát, nátriumbenzoát (az ízhatás és a frissesség fokozására), aszkorbinsav, tokoferol.

Találat: 1877