online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Racsok, segédvonalak

számítógépes

Fájl küldése e-mailegyéb tételek

 
Tömörítés, hibadetektalas és javítas
Az operaciós rendszer
A WORD eszközei II
Alkalmazasok
Az elektronikus szamítógépek fejlödése napjainkig - A generaciók jellemzése, perifériak valtozasa - Neumann elvek
File-kezelés
A Graph unit fontosabb beépített konstansai, függvényei, eljarasai; hasznalata
Osztott adatbazisok
NGWS ÁLTALI BIZTONSÁG
Munka a színekkel
 
 

Rácsok, segédvonalak

Segédrács

A segédrács megjelenítéséhez (illetve eltüntetéséhez) kattintsunk a View menü Grid menüpontjára. Ekkor egy halvány háló jelenik meg a rajzterületen. Ez a rács egy seg 525j98f édvonal-hálózat, ami segíti az objektumaink elhelyezését. Ha bekapcsoljuk a View menü Snap to Grid pontját, akkor a rácsvonalak „vonzani” fogják az objektumokat. A rács sűrűségét tudjuk szabályozni a View menü Grid and Ruler Setup menüpontjában:Itt szabályozható a rács frekvenciája (sűrűsége), illetve a spacing pontban megadható hogy milyen távolságra legyenek egymástól. Megadható az is, hogy a rács vonalként látszódjon, vagy pontonként. FONTOS: a rács csaka képernyőn látszódik, nem kerül nyomtatásra!

Segédvonal

A segédvonalak láthatóságát a View menü Guidelines menüpontjában kapcsolhatjuk be (illetve ki). Segédvonalat a legegyszerűbben kézzel hozhatunk létre úgy, hogy a bal egérgombbal kattintunk a vízszintes vagy függőleges vonalzón és „levonszolunk” róla egyet. A segédvonalak tetszőlegesen át is helyezhetők. Törölni úgy lehet, hogy kijelöljük és lenyomjuk a DEL gombot. Ha ki van jelölve a segédvonal, akkor el is forgathatjuk a forgatónyilaknál fogva, így ferde segédvonalakat is alkalmazhatunk. A View menü Snap to Guidelines menüpontjával bekapcsolhatjuk az objektumok „ragadását” a segédvonalakhoz.

Ha azt akarjuk, hogy a segédvonalat véletlenül ne tudjuk elmozdítani, akkor kattintsunk az Arrange menü Lock Object pontjára. Ezzel a menüponttal egyébként bármilyen objektumot „lezárhatunk”, ekkor nem lehet ezeket elmozdítani.


Találat: 990