online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
  

Az aloe mint legalis teljesítményfokozó

gyógyszerFájl küldése e-mail
egyéb tételek

 
Cyakorlati útmutató a betegségek feldolgozasahoz
Betegség és ri tua lé
GYÓGYSZEREINK ÉS A SZIMMETRIA
Életmódvaltas IV
TERMESSZÜNK HOMOKTÖVIST
Köszvény ( Arthritis urica )
Az Aloe alkalmazasa a fogaszatban
A labfej
Az erdei gyümölcsök génmegőrzése, különös tekintettel a Pyrusokra
 
 

Az aloe mint legális teljesítményfokozó


Manapság, ha teljesítményről esik szó, az emberek általában sportteljesítményre asszociálnak, azonban a teljesítménynek legalább akkora szerepe van mindennapi munkánkban, vagy akár társadalmi tevékenységeink során, mint a sportpályán. Jó sportteljesítmény elérésére is csak az képes, aki a megfelelő fizi 444f58e kális és lelki adottságok birtokában van. Ez pedig csak akkor képzelhető el, ha az ember egészséges, vagyis a testi, lelki és szociális jólét állapotában található.

Sportolók gyakran fordulnak hozzám és többi sportorvos kollégámhoz azzal a kéréssel, hogy segítsük őket a nagyobb teljesítmény elérésében. Ők sem mentesek a gyógyszerfüggő társadalom azon szokásaitól, hogy minden problémájukra valamilyen szintetikus vagy mesterséges szer bevételével képzelik el a megoldást, és eszükbe sem jut, hogy életmódjuk megváltoztatásával, a pihenés és regeneráció kihasználásával, a táplálkozással vagy a folyadékfogyasztással javítsanak állapotukon. A teljesítmény egy nagyon sok tényezőtől függő állapot, melyben egy-egy faktor nem elegendő arra, hogy a kívánt eredményt elérjük, viszont lehetséges, hogy anélkül az egy tényező nélkül többivel semmire sem megyünk. Azt szoktuk mondani, hogy egyénre szabott sportspecifikus táplálkozással sem ehetjük magunkat a dobogó tetejére, viszont enélkül a tudatos táplálkozás nélkül bármit szedhetünk, teljesítményünk sohasem fogja elérni a kívánt szintet. Ugyanez vonatkozik bármely étrendkiegészítőre is. Ha nem figyelünk oda a teljesítményünket befolyásoló többi tényezőre, akkor ugyan az igazán hatékony és jó minőségű étrend-kiegészítők nyilván valamit javítanak állapotunkon és teljesítményünkön, azonban akkor fejthetik ki igazán valós hatásukat, ha a többi tényezőt is kellő figyelemmel alkalmazzuk.
A teljesítményt, mint elérendő optimális állapotot kezeljük úgy, mint egy projektet! Tervezzük meg és körvonalazzuk, hogy mit akarunk, és ehhez rendeljük a teendőket: tehát, ha egyszerűen fittek akarunk maradni, jó közérzettel szeretnénk bírni, esetleg kellő energiát akarunk akkumulálni a mindennapi kötelező fizikai aktivitásunkhoz, vagy meg szeretnénk nyerni egy olimpiát - mindegyik más megközelítést igényel, de az alapvető teendők ugyanazok.

Először is ki kell küszöböljük a teljesítménycsökkentő tényezőket! Mik ezek? A szinte már unalomig ismételt káros szenvedélyeink: dohányzás, mértéktelen alkoholfogyasztás, túlsúly, fizikai inaktivitás, indok nélküli gyógyszerszedések, drogok és a mindenkinél fellelhető különféle gócok: rossz fogak, ki nem kezelt gyulladások stb. Ezután következik az alkatunknak, fizikai aktivitásunknak megfelelő, egyénre szabott étrend, és mindezek után ajánlhatjuk az étrend-kiegészítőket, melyeknek a nevében is benne van, hogy nem helyettesítenek, hanem kiegészítenek valamit. Mely aloe- termékek azok, amelyek alkalmazása során javulás várható a fizikai és mentális teljesítményben?

Senkinek sem haszontalan egy alapos méregtelenítés, melynek során a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagokat kiürítjük. Nyugodtan ajánlhatjuk a sportolóknak a Blossom tea fogyasztását napi 1,5 – 2 literes adagban.

Minden sportolónak egyik legnagyobb problémája a gyakori allergia és megfázás, amely abból adódik, hogy a nagy fizikai igénybevétel következtében az immunrendszer nagymértékben legyengül. Ehhez hozzájárul még az is, hogy a sportolók gyakran össze-vissza szednek mindenféle szintetikus teljesítményfokozót, és nem mindig úgy táplálkoznak, ahogy ez tőlük elvárható lenne, nem beszélve arról, hogy elrettentő példaként szénsavas "üdítőket" isznak. A gyakori megfázásokat tévesen antibiotikummal kezelik, amelyek következtében a bélflóra teljesen tönkremegy, bár - mint tudjuk - itt zajlik az immunrendszer regenerációja. Ennek helyreállítását pre- és probiotikumokkal tudjuk megkezdeni. Erre kiváló a Fields of Green, valamint az Active Probiotic együttes alkalmazása.Általános roboráló, erősítő és regeneráló hatása van a Gin-chiának, a virágportablettának,a Royal Jellynek és természetesen akár a natúr gélnek, akár a Berry Nectarnak. Sportolók fokozott ásványi anyag-szükségletét a Nature Min, illetve a kalcium tabletta elégítheti ki. Nem szükséges minden vitamint mindig pótolni, hiszen a változatos étrend ezek többségét tartalmazza, azonban a nagy igénybevétel esetén legalább az antioxidánsnak tekinthető vitaminok javasoltak: Absorbent-C, A-Beta Care, illetve a B12 Plus

Sok sportoló küszködik testsúlytöbblettel, részükre a Clean + Lean programban szereplő termékek javasoltak: használhatják a Garcinia PIust, a Forever Lite port - természetesen a megfelelő étrend és mindennapi legalább 40 perces folyamatos testmozgás mellett.

Ne feledkezzünk meg a külsőleg használható szerekről! Egy rendszeresen sportoló ember háztartásában és kézitáskájában mindig legyen ott egy First vagy egy Heat Lotion! Sérülés megelőzésére vagy utókezelésére a Freedom gél, illetve az MSM gél használata javasolt. Napon űzött sportoláskor ajánljuk a Sunscreen balzsamot. Természetesen néha legszívesebben azt mondanám, hogy az ember vegye meg az egész Touch-csomagot, amelyet beszedhet, és magára kenhet, mert szinte minden aloetermék áttételes módon segít a sportteljesítmény és a mindennapi életünkhöz szükséges teljesítmény optimalizálásában, de erre mindenkinek sajnos nincs módja, ezért célzottan válasszuk ki az illető igényeinek és kívánságainak legjobban megfelelő termékeket.
Találat: 1747