online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Dekoratív effekt, a haladók és profik figyelmébe ajanlanam, mivel szükséges hozza néhany magasabb fokú Photoshop imeret is, mint példaul a toll hasznalat, és az akciók ismerete

számítógépesfelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Az ACCESS adattípusai
Automatika Segédlet Elektronikus eszközök szak II: évfolyam Nappali Müszaki Manager szak II: évfolyam Nappali
Egyenaramú halózatok
Be és Kivitel
Az ACCESS objektumai
A levelezőprogramok alapszolgaltatasai: (OUTLOOK EXPRESS)
A szamítógéppel létrehozott kép megjelenítő eszközei
Fajl fogalma, fajlnevek
 
bal also sarok   jobb also sarok

Dekoratív effekt, a haladók és profik figyelmébe ajánlanám, mivel szükséges hozzá néhány magasabb fokú Photoshop imeret is, mint például a toll használat, és az akciók ismerete.

1. a "D" betű lenyomásával állítsuk a színeket alapbeállításra. Készítsünk egy új dokumentumot, 500x500-tól 1000x1000 pixeles méret között valahol. Ez a tutorial meglehetősen sok ramot igényel, így a géped erősségétől függ, hogy mekkora képpel tud megbirkózni. A hátteret töltsük ki fekete színnel.

2. készítsün 151h73b k két új layert (CTRL+N), és aktiváljuk a legfelsőt. A toll eszközre lesz szükségünk, a következő beállításokkal:

3. Rajzoljunk egy négy ágú alakzatot, ami hasonlít a következőre: (elsőre lehet hogy nem megy, de néhány próbálkozás után elérhető a kívánt forma), azután pedig jobbklikkeljünk a képen (még mindig a toll eszköz van kiválasztva), és válasszuk a Make Selection opciót.

4. Válasszuk ki a Gradient eszközt, és a következő beállításokkal használjuk a képen. Rakjuk le az alakzatunk közepén, és húzzuk ki a határáig a színátmenetet.

5. Filter menü > Sketch > Chrome, a következő beállításokkal: Detail: 0, Smoothness: 10. Most valahogy így néz ki:

6. Deselect (CTRL+D)

7. Ez egy kicsit furcsa lehet: Edit > Transform > Perspective. Itt fogjuk meg a kijelölés jobb alsó sarkát, és húzzuk át azt a bal alsó sarokba. ettől "megcsavarodik" az alakzatunk. Enter. Majd ismét Edit > Transform > Perspective, ezúttal a kijelölés jobb felső sarkát fogjuk meg, és lehúzzuk azt a jobb alsó sarokba. Most már teljesen megcsavarodott az ábra, és valami ilyesmi lesz belőle:

8. A legfelső layeren válasszuk: Layer > Layer Style > Drop Shadow... A következő beállításokkal: Opacity-75%, Angle:120°, Distance:8, Spread:23, Size:16, Noise:0.

9. A háttér (fekete) layer melletti kis szem ikonra kattintva rejtsük azt el, majd: Layer menü > Merge visible. A háttér layert ismét tegyük láthatóvá (kis szem vissza).

10. Most akciókkal fogunk dolgozni. Aki nem tudja mi az, szerintem az is meg tudja csinálni, mert az egész olyan, mint egy felvevőkészülék. Felveszi amit csinálunk, hogy újra és újra le tudjuk játszani. Szóval az Actions ablakban hozzunk létre egy új akciót, nevezzük el Abstract Twist-nek, vagy akárminek.
Ha most látjuk, hogy a piros Record gomb be van nyomva, akkor már működik is a felvétel. Egy kis példakép:

A következőt kell csinálnunk a felvétel alatt:

Még mindig a legfelső layer az aktív. Duplázzuk azt meg. (Layer > Duplicate Layer)

Ezután válasszuk az új layeren: Edit > Transform > Rotate. Használjuk a következő beálításokat:

Állítsuk meg a felvételt a Stop (négyzet) gombbal.

11. Most pedig csak annyit kell tenni, hogy lejátsszuk a Play gombbal a felvett akciót sokszor egymás után, miközben az új layer egyre kisebb és kisebb lesz, a spirál pedig szépen kialakul.

12. Ha szeretnénk színezni a kész formánkat, készítsünk egy új layert felette, töltsük ki azt színnel vagy gradienttel, és a Blending Mode-ot válasszuk Color-ra, vagy Color dodge-ra, vagy ami épp tetszik. :)

A végeredmény:


Találat: 1300


Felhasználási feltételek