online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

A MagicDVDRipper kezelése

számítógépesfelso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Átviteli minöséggel kapcsolatos kérdések
VoIP technológia
Halózat hardver eszközei
A rendszer karbantartasa
A szamítógép-halózatok hasznalata
Kapcsolódas az internethez
A .NET
Network Monitor A halózati forgalom elemzése - 1. rész, elméleti alapok
Vírusprogramok
Az operaciós rendszerek installalasa
 
bal also sarok   jobb also sarok

A MagicDVDRipper kezelése.


Telepítöprogramja a MagicDVDRipper42A.exe

A program telepítése után a <MagicDVDRipper.exe> és a <MagicDVDRipper.ini> fájlokkal le kell cserélni a telepített mappában lévöket. (Alapból C:\Program Files\MagicDVDRipper), és ezzel a program feltört lesz.


A kezelését a továbbiakban olvashatod:

Tedd be a meghajtóba a rippelésre váró DVD-t. Ezután indítsd el a programot. A következö képet fogod látni. A program csak merevlemezre készít rippet, közvetlenül nem ír DVD-t.

A "Source" mezö automatikusan kitöltödik, viszont a "Destination" mezöbe a mappát neked kell meghatározni az elsö alkalommal, a másodiktól kezdve már emlékszik rá a program. Csak a fökönyvtárat kell meghatározni, az alkönyvtár neve (ahova elkészül a másolat) a DVD lemezcímkéjével fog megegyezni, tehát itt a teljes útvonal a "G:\DiskDVD\RAIN_MAN_D1" lesz (az én gépemen), a mappa neve ahol megtalálod az elkészült másolatot.Mint ahogy az látszik, alapból teljes DVD másolat készülne, de mivel ez jelenleg 7,28 GB ezért nem férne rá egy 4,7 GB-os lemezre, tehát a "Copy main movie" választandó. Amennyiben mégis a "Copy disk fully" marad kiválasztva, természetesen azt is megcsinálja a merevlemezre, csak - vagy nem írható fel egy normál DVD-re, vagy 2 DVDt kell készíteni a "Split DVD-9 into two DVD-5 disk" kiválasztásával (nem ajánlom).

Tehát klikk a "Copy main movie" elötti gombra. Ekkor az analizálás után ez a kép jelenik meg:Ezen a képen látszik, hogy a nyelveket és a feliratokat tudod kijelölni a készítendö DVD-hez. Minél több nyelvet és feliratot teszel a másolatra, annál nagyobb a helyigénye, tehát annál kevesebb hely marad a filmnek, relatíve romlik a minöség. A "Total Size" itt 4,76 GB tehát még ezt is tömöríteni kell majd, de ezt késöbb. A kiválasztás után kattints az OK gombra.


Ezek után visszakapod az induló ablakot, de már egy kicsit másképp néz ki.Amennyiben a fenti képen pirossal bejelölt sor megjelenik, további tömörítésre van szükség, mert a készítendö film nagyobb, mint 4,38 GB, tehát nem fér rá egy normál korongra. Ilyenkor a szöveg elötti négyzetet be kell pipálni.Jól látható, hogy a készítendö méret 4,38 GB lett és a tömörítés miatt az eredeti méret 91%-ra csökkent. Megjegyzem, ha ez a csökkenési méret kisebb, mint 65% lehet, hogy jelentösen romlik a minöség és inkább 2 korongot kellene készíttetni (lásd feljebb), de ez ritkán fordul elö tapasztalatom szerint.

A "Convert" fület nem ismertetem, mert a konvertálásra (AVI) az Auto Gordian Knot programot ajánlom használni a rippelés után (lásd külön).

Ez után már csak klikk a "Start" gombra és a program elkezdi a másolat készítését.

Az elkészülés után töredezettség mentesíteni kell, mert a másolat töredezett lesz, szinte biztos. A DVD-re írást a Nero-val készíttetem el abból a mappából, amelyikbe elkészült a DVD másolat (lásd fentebb).


Sok sikert a másoláshoz!

Találat: 1301


Felhasználási feltételek