online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  
felso sarok kategória jobb felso sarok
 

Biológia
Filozófia
Gazdaság
Gyógyszer
Irodalom
Menedzsment Humán erőforrás Marketing Politikatudomány
Receptek
Vegyes

 
bal also sarok   jobb also sarok
felso sarok   jobb felso sarok
 
 
bal also sarok   jobb also sarok

A vallalkozas leírasa

marketing

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
EGYSZERŰSÍTETT ÜZLETI TERV
A BIOMILK KFT VÁLLALATÉRTÉKELÉSE PRAKTIKA DOLGOZAT
MOZGÓKÉP- ÉS MÉDIAISMERET
A vallalkozas leírasa
 
bal also sarok   jobb also sarok

A vállalkozás leírása


A vállalkozás:

A vállalkozás 2005 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel. Baráti programozócsoportként indult, puszta lelkesedésből egy a jelenlegi beltag által örökölt lakásban. Először csak saját célra írtunk programokat, de kiderült, hogy van létjogosultságunk a piacon. Közeli vállalkozó ismerősöknek készítettünk szoftvereket, ám hírünk gyorsan terjedt, így megalapítottuk a vállalkozást, 858h71i és már kerestük a megrendeléseket.

Jogi forma:

A betéti társaság volt a legalkalmasabb és legkifizetődőbb forma, ami lehetővé tette a tőkebevonást is, valamint a jövőben könnyű lesz kültagokat találni, akik szívesen fektetnek be egy jól menő üzletbe, de nem szívesen vállalnak korlátlan anyagi felelősséget, így a tőkebázis a jövőben is biztosabb.

Kettős könyvvitelt alkalmazunk, az összes nyereség a tulajdonosé. Az alkalmazottakat járulékokkal és juttatásokkal ösztönöztük pontos és megbízható munkára, de jelen pillanatban már nincs erre szükség, hiszen a siker következménye képpen országos szinten kimagasló bérezést tudunk biztosítani dolgozóinknak, akik ezáltal jobban magukénak érzik a vállalkozást. A jogi formát emellett úgy választottuk meg, hogy esetleges külső tőke bevonásakor a befektető korlátlan felelősséggel rendelkezzen. Ez kikötés a befektetés előtt. A céget január 16-án alapítottuk.


Humánerőforrás:

A beltag, Lajos Kornél a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett gazdasági informatikus szakon, így amellett, hogy a kompetens a számítástechnikai témában, a társaság gazdasági ügyei is az ő kezén folynak keresztül.

A kültag, Lajos Roland szintén a BME-n végzett, de mint programozó matematikus. Ő adja a szakmai gerincet, és a legtöbb projektnek ő a vezetője.

Az alkalmazott programozók mindketten a Veszprémi Egyetem műszaki informatikus mérnök karán végeztek, így a kültag irányítása mellett nagyon hatékony munkaerőt képviselnek.

A marketingtervező és az eladásvezető, Benke László és Arany Tamás a BGF-ATK tagozatán végeztek. Az eladó, Babos Tibor pedig BGF-KKFK szakán ért el kitűnő eredményt. Mindenki tökéletesen beszél angolul, a beltag pedig franciául is.

A munkarend teljesen dinamikusan alakítható, csak a határidők betartásán van nagy hangsúly, illetve megfelelően beosztva látjuk el a folyamatos ügyeletet, ügyfélszolgálati teendőket.


A cégnév:A cég nevének kitalálásakor törekedtünk arra, hogy könnyen megjegyezhető legyen, és hogy utaljon a Bt gazdasági formára. A cégbíróságon is ezen a néven jegyeztettük be vállalkozásunkat.


Termékeink, beszerzés:

A beszerzés az első időkben viszonylag jelentős költségbevonással járt, hiszen jogtiszta operációs- és fejlesztőrendszereket, valamint egyéb alkalmazásokat kellett beszerezni, illetve a költségek nagy hányadát tette ki a megfelelő hardverbázis kialakítása. A beszerzés most már lekorlátozódik a programfrissítésekre, illetve hardveroldalról a nagy gyártóktól promóciós gépeket kapunk jelképes összegekért, amiért cserébe feltüntetjük a szoftvereken ajánlásainkat a gyártóval kapcsolatban, leírjuk, hogy milyen gépeken folyik a fejlesztés. Ez mindkét fél számára előnyös helyzet, hiszen a gyártóknak hatalmas reklám, mi pedig mindig az aktuális csúcstechnikát használhatjuk.


Termékeink:

-VV Salsa 2006 operációs rendszer: egyszerű és könnyen kezelhető operációs rendszer otthoni használatra

-VV Samba 2006 operációs rendszer: szintén egyszerű és könnyen kezelhető operációs rendszer kisebb vállalkozások számára

-VV Konga 2006 operációs rendszer: ugyancsak egyszerű operációs rendszer közép-és nagyvállalatok számára

-VV Salsa, Samba és Konga 2006 kiegészítő programcsomagok: tartalmazzák az operációs rendszereken használható szövegszerkesztő, táblázatkezelő,

Prezentáció készítő, adatbázis kezelő programokat.


Az alapcsomagokon kívül természetesen kielégítünk minden felmerülő és megvalósítható igényt minden kategóriában.

Programjaink installálás útján kerülnek a számítógépekre, általában gépigényük alacsony, így megfelelően működnek régebbi típusú számítógépeken is.

Az online segítség igénybevételéhez a vevőnek regisztrálnia kell magát vagy Interneten keresztül, vagy postai úton.

Célok:

Amellett, hogy továbbfejlesztjük a meglévő szoftvereket a precízség, hibamentesség, de elsősorban a felhasználóbarát környezet kialakításának irányába, folyamatos igényfelméréseket végzünk Ennek célja a terjeszkedés, illetve a piac több területére való betörés. Az elsődleges cél ilyen szempontból a biztonságtechnikával kapcsolatos, hiszen egy cégnél fontos lehet, hogy legyen folyamatos Internet-kapcsolat, ám az adataink illetéktelen szemek elől rejtve maradjanak. Ehhez természetesen bővítjük szakembergárdánkat is.Találat: 3162