online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  
felso sarok kategória jobb felso sarok
 

Biológia
Filozófia
Gazdaság
Gyógyszer Kozmetikumok Sport
Irodalom
Menedzsment
Receptek
Vegyes

 
bal also sarok   jobb also sarok
felso sarok   jobb felso sarok
 
 
bal also sarok   jobb also sarok

Tarogatas egyenes padon

sport

felso sarok

egyéb tételek

jobb felso sarok
 
Tricepsznyújtas fekve
Tarogatas egyenes padon
 
bal also sarok   jobb also sarok

Tárogatás egyenes padon

Hatás

Ez a mozgás a mellizmokat és a deltaizmokat fejleszti.

Kiinduló helyzet

Feküdjön háton egyvízszintes gyakorló padra, tartson mindkét kezében egy egykezes súlyzót és nyomja 525j95f ki karnyújtásnyira mellkasa fölé.

A mozgás

A súlyzókat engedje le könyökét enyhén behajlítva, és távolítsa törzsétől ki és lefelé olyan távolra, amíg jó feszülést nem érez a mellkasi területen. Felkarjának jelentősen testvonala alá kell mennie.

Edzéstipp

Ha végig egyenes karral végzi, ez a mozgás nehezebb és nem fejleszti kellőeri a mellizmokat. Nagyon mély lélegzetet vegyen, amikor a súlyzót lefelé ereszti, és akkor lélegezzen ki, amikor ugyanazon az íven felső helyzetbe emeli vissza.Feküdjön háttal egy padra, lábait vesse meg szilárdan a padlón. Tartson kinyújtva kezeiben egykezes súlyzókat a mellkasa felett. A karjait a gyakorlat során enyhén behajlított helyzetben kell tartani, nem kell teljesen kinyújtani. A súlyokat eressze le oldalt, majd emelje fel. Ha az izmai már bemelegedtek, próbálja minél jobban megfeszíteni azokat. Karjait tartsa mereven, enyhén behajlított helyzetben.

Évekkel ezelőtt ezt a gyakorlatot szigorúan a padlón fekve, kis súlyokkal végezték. Nagyon könnyű súlyokat használtak, mert az akkori szakértők ragaszkodtak ahhoz, hogy a gyakorlatot teljesen kinyújtott karral kell csinálni. Az enyhén behajlított de a gyakorlat során mereven maradó kar csökkenti a könyökizület terhelését, nagyobb súlyok használatát teszi lehetővé és véd az esetleges sérülések ellen.

Találat: 2359Felhasználási feltételek