online kép - Fájl  tubefájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat onlinefedezze fel a legújabb online dokumentumokKapcsolat
  
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

Online dokumentumok - kep
  

Candida gombabal sarok

egyéb tételek

jobb sarok
 
 
bal also sarok   bal jobb sarok

Candida gomba: ez is egy élösködö gomba. Föszereplö a Plútó. A dolog élösködö jellegét tekintve nincs igazán különbség a polip és a candida között. Van viszont valami, ami miatt azt lehet mondani, hogy a candida súlyosabb, mint a polip. Gondolj arra, h 949e43j ogy a pusztulásnak melyik szakaszában jelennek meg a gombák? Hát a végsö, az utolsó szakaszban. Amikor a gomba már megjelenik - és most jön be megint a Plútó, a halál, a Skorpió - akkor valójában az illetö bizonyos értelemben halni készül. Természetesen, mint tudjuk a gomba nagyon hasznos is lehet, pl. bizonyos gombák bizonyos fák közelében találhatók, és szimbiózisban élnek velük. Vagyis segítenek a fáknak az anyagok lebontásában és felszívódásában, és mivel a gyökerekre, illetve a fa élö részeire kapaszkodnak rá, ezért a fák, ahogy felszívják az anyagot, a gomba lebontja, segít, és közben hozzájut hasznos anyagokhoz, a fákon keresztül. Ezt nevezzük szimbiózisnak, tehát hogy egymásnak segítenek.

A bélrendszerben vannak bizonyos gombák, amik segítenek a lebontásban, nem az a probléma, hogy ott vannak gombák, hanem az, ha túlságosan elszaporodnak, és különösen nagyon szeretika cukrot, a sok édességfogyasztás különösen kedvez nekik. Miért? Hát, a cukor hatalmas táptalaj, az egyik legfontosabb energiaforrás a világon. Egyébként nincs nagy különbség, hogy bélgomba, lábgomba, egyéb gomba. Mindegyik esetben arról szól a történet, hogy van egy megoldatlan helyzet az illetö életében, és nincs elég ereje a választáshoz, meg akarja oldani, de nincs elég ereje arra, hogy döntsön: melyik irányba? Tehát van benne egy bizonyos mennyiségü ellenállás, teljes mértékben a gombák nem pusztítják el a szervezetét, de akkora ellenállás nincs az üggyel kapcsolatban, hogy ö pusztítsa el a gombát. Ez itt semmi esetre sem egy pozitív értelemben vett szimbiózis, hanem egy negatív értelemben egy élösködö. Nincs az illetönek elég ereje ahhoz, hogy akármelyik irányba megoldja.

Az életben amennyire ki tudjuk terjeszteni magunkat, általában azt meg szoktuk tenni, ha a gombák elkezdik az életünket rabolni, akkor az azt jelenti, hogy nem tudtuk magunkat annyira kiterjeszteni, tehát ez egy harc. Mind a kettö élni akar, a gombának egyébként ugyanolyan joga van hozzá, nekünk kell eldönteni, hogy mekkora életteret adunk neki. Természetesen hatalmi kérdésröl van szó, hiszen a harc az énségem kiterjesztése mellett folyik.


Találat: 1557


Felhasználási feltételek