online kép - Fájl  tube fájl feltöltés file feltöltés - adja hozzá a fájlokat online fedezze fel a legújabb online dokumentumok Kapcsolat
   
 

Letöltheto dokumentumok, programok, törvények, tervezetek, javaslatok, egyéb hasznos információk, receptek - Fájl kiterjesztések - fajltube.com

 

Online dokumentumok - kep
   
kategória
 

Biológia
Filozófia
Gazdaság
Gyógyszer
Irodalom
Menedzsment
Receptek
Vegyes Filmek Halászati Művészet a kultúra Szórakozás Zene

 
 
 
 

 
 

Szivarvanyos Guppi (Lebistes reticulata)

halászati

Fájl küldése e-mail Esszé Projekt


egyéb tételek

 
A leopard pancélosharcsa (Corydoras julii) Dél-Amerikaból szarmazik
A díszhalak etetése!
Vitorlas hal
Vitorlas hal (Pterphyllum scalare)
Szeleshatrus fogasponty (Xiphophorus maculatus) plati
 
 

Szivarvanyos Guppi (Lebistes reticulata)

     

Szarmazasa:Del-Amerika eszaki resze, (Barbados, Venezuela, Trinidad, Guyana)tavakban,mocsarakban,folyok holtagaiba 232i81c n el.

Leirasa:Nagyon szinesszeles uszoju elevenszulo hal.A himek farokuszoja nagyon valtozatos,uralkodo szinei a voros,a kek,a sarga es a narancsszin.

Tartas korulmenyei:Szivos es bekes,nagyon konnyu tartani es szaporitani.Kedveli a kozepesen kemeny,lugos,sos vizet.Tisztara mosott folyami homokot tegyunk az akvarium aljara.kedvelt vizinovenyei a Myriophyllum, es Fontinalis.

Vizhomerseklet:24-26°C

Testhossza:a nosteny 6 cm,a him 3 cm.

A viz pH-ja es kemenysege:7 pH,kemenyseg 6-10°NK.

Tenyesztese:5-6 honapos korban ivarerett. A fiatal nostényeket 3-4 hetes korban válasszuk el a hím testvéreiktol, és külön medencében "szuzen" neveljük 3-4 hónapos korukig, amikor azután a legszebb hímhez (hímekhez) párosítsuk oket. Ez az alapja annak, hogy egy jó törzset legalább a leromlástól megóvjunk.

Találat: 832